Sportovní den na ZŠ a MŠ Občanská

Náš klub společně s klubem BK Havířov se zúčastnil sportovního dne na ZŠ a MŠ Občanská v Dolních Datyních.
Zajistil a pomohl vytvořit zábavu pro děti svými stanovišti, ale i basketbalovými a sportovními hrami.

Sportovního dne se zúčastnilo bezmála 70 dětí společně z místní základní a mateřské školy a pro děti byla vytvořena v oficiálním programu stanoviště na téma netradičních olympijských sportů. Stanoviště byla pestrá, mezi další stanoviště se řadil například pozemní hokej, lezení nebo střelba z luku. V oficiální části jsme děti seznámili s basketbalovým míčem a po prodriblování naší dráhy zakončili pro většinu prvním životním vstřeleným košem.

Po oficiálním programu jsme se dětem věnovali nadále a vytvořili pro ty, kteří se od míčů nechtěli odtrhnout společný program zábavních a sportovních her, ať už s míčem či bez něj. Pevně věříme, že si děti program užili stejně tak jako my trenéři!

Chtěli bychom tímto i poděkovat organizátorům za možnost zúčastnit se této akce a stejně tak vyzdvihnout jejich povedenou práci, kterou zajišťovali především sami rodiče pro nejen své děti. Oceňujeme takovýto přístup a jsme rádi, že jsme mohli být součástí. Stejně tak i klubu BK Havířov za aktivní spolupráci.
Může jít o obrázek one or more people , people standing a outdoors
Může jít o obrázek one or more people , people standing a outdoors
Může jít o obrázek 2 people , people standing , ball a outdoors